duminică, 20 ianuarie 2013

Seminee electrice cu sunet si efect de flacara 3D

Produsul vedeta al acestui sezon il reprezinta cu siguranta semineul electric.

   Semineele electrice au cucerit in ultimii ani tot mai multi admiratori prin tehnologia avansata si prin imbunatatirea calitatii vizuale a efectului de flacara.

  
 XMOB va propune sa rasfoiti gama de seminee electrice cu efect de flacara 3D a celui mai renumit brand din lume :Dimplex in cautarea unui model de semineu potrivit pentru dvs. Cu o tehnologie occidentala intr-o permanenta evolutie , semineele electrice Dimplex reusesc sa satisfaca gusturile moderniste sicontemporane ale clientilor sai.
Un semineu electric 3D produce aceeasi imagine vizuala cu cea a unui semineu pe lemne, iar in plus incalzeste constant si eficient suprafete de pana la 40 mp chiar si pe timp de iarna.
   Tabloul unui semineu clasic este completat de sunetul produs de lemnele care ard si anume un sistem performant de sonorizare ce imita zgomotul bustenilor troznind in foc.
Toate semineele electrice beneficiaza de sisteme de sunet performante ce se acceseaza printr-un simplu buton. Volumul instalatiei de sunet este reglabil si va permite ajustarea sunetului in functie destarea de spirit si de atmosfera creata.
   
Pentru a va convinge de calitatea instalatiei de sonorizare a semineelor electrice cu sunet de la semineu-electric.ro va invitam sa va asezati confortabil si sa urmariti clipul din pagina.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu